top of page

 

Friva AS er en av pionerene innen isolerglassproduksjon i Norge. Bedriften ble etablert i 1962, og begynte å produsere isolerglass i 1972. I dag har vi en topp moderne isolerglasslinje i Spydeberg, en av europas første som kan produsere silicon varmkantspacer.

 

Fra tidlig 1980-tall har vi også levert et komplett program av dører og vinduer. Vår styrke er høyt kunskapsnivå både på vinduer og glass. Vi kan derfor bistå med spesialtilpasninger, så både stil og glasstype tilpasses ditt prosjekt.

 

I 2010 utvidet vi vår produksjon ytterligere, nå med saging og sammenbygging av brannhemmende glass. Dette samt vårt fokus på sikkerhetsglass, har åpnet for salg til skips- og offshoreindustrien. Bedriftens solide erfaring og dens engasjerte medarbeidere gjør oss til en leverandør du kan stole på.

 

Som problemløser har vi en kompetanse som du søker

 

Våre kundeveiledere kan bidra med gjennomtenkte løsninger som du skal være tjent med. Stor kompetanse og kunnskap hos våre kundeveiledere er en helt avgjørende ressurs, som gjør deg sterk i forhold til dine konkurrenter.

 

Som samarbeidspartner vil du oppleve langt mer enn hva et kjøp/salg-forhold normalt innebærer. Din forespørsel, enten det er et større prosjekt eller en mindre bestilling, vil bli håndtert av en kundeveileder som du skal forholde deg til. Kundeveilederen blir din kontaktperson hos Friva, og skal håndtere blant annet følgende oppgaver:

  • Gi faglige vurderinger og eventuelt delta på møter med din oppdragsgiver.

  • Gi tilbud i henhold til beskrivelse.

  • Gi en oppfølging i forhold til leveringstid, utkjøring og ferdigstillelse.

bottom of page